Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Menu
Search
Logo
Telephone
User Login
Arrow
Main ImageMain Image
x
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Arrow
Ασφαλιστικά Προϊόντα για Επιχειρήσεις Arrow Επιχειρηματικοί Κλάδοι Arrow
ΙΔΙΩΤΕΣ Arrow
Ατομιμκή - Οικογενειακή Αστική Ευθύνη Αυτοκίνητο Έργα Τέχνης - Κοσμήματα Ιδιωτικά Αεροσκάφη - Ελικόπτερα Κατοικία Ποδήλατα Σκάφος Ταξιδιωτική Ασφάλιση Υγεία Drones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Οι λάτρεις της θάλασσας γνωρίζουν ότι αυτή απαιτεί σεβασμό και ένα ταξίδι μπορεί να είναι ξέγνοιαστο μόνο όταν συνοδεύεται από αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να απειλήσουν το σκάφος σας ή εσάς ως ιδιοκτήτη δεν πρέπει να αγνοηθούν.

Σε ποιον απευθύνεται
Σε εσάς, που ονειρεύεστε να ζείτε με το σκάφος σας, όπως εσείς θέλετε, νιώθοντας ασφαλείς εν πλω.

Καλύψεις
Η βάση της κάλυψης είναι η οριζόμενη υποχρεωτική ασφάλιση από τον νόμο, η οποία απαιτεί κάλυψη Αστικής Ευθύνης του σκάφους προς τρίτους ως συνεπεία τραυματισμού ή θανάτου τρίτου, υλικών ζημιών τρίτων, καθώς και την κάλυψη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης. Εκτός όμως από αυτό, μπορείτε να καλύψετε και το ίδιο το σκάφος, τις μηχανές, τον εξοπλισμό του, το τρέιλερ, το tender και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Οι καλύψεις, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, είναι για απαιτήσεις ως αποτέλεσμα κλοπής, πυρκαγιάς, ζημιών λόγω σύγκρουσης, πρόσκρουσης, προσάραξης, βύθισης και λοιπών θαλάσσιων κινδύνων, μηχανικών βλαβών κλπ. Επίσης, προαιρετικά, μπορεί να καλυφθεί το προσωπικό ατύχημα επιβαινόντων και η νομική προστασία του ιδιοκτήτη.

Επιλέγω STAR GROUP γιατί
Μου προσφέρει ένα πρόγραμμα καλύψεων που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες μου και στις δικές μου οικονομικές προτεραιότητες, ώστε να μπορώ να χαρώ άμεσα, ξέγνοιαστα και με ασφάλεια τις θαλάσσιες διαδρομές μου.