Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Menu
Search
Logo
Telephone
User Login
Arrow
Main ImageMain Image
x
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Arrow
Ασφαλιστικά Προϊόντα για Επιχειρήσεις Arrow Επιχειρηματικοί Κλάδοι Arrow
ΙΔΙΩΤΕΣ Arrow
Ατομιμκή - Οικογενειακή Αστική Ευθύνη Αυτοκίνητο Έργα Τέχνης - Κοσμήματα Ιδιωτικά Αεροσκάφη - Ελικόπτερα Κατοικία Ποδήλατα Σκάφος Ταξιδιωτική Ασφάλιση Υγεία Drones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ασφάλιση Περιουσίας / Απώλειας Κερδών

Η Ασφάλιση Περιουσίας προστατεύει την επιχείρησή σας από ζημιές που μπορεί να συμβούν σε περιουσιακά της στοιχεία, όπως:
από τυχαίους και απρόβλεπτους παράγοντες που περιλαμβάνουν πυρκαγιά, σεισμό, καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή κλπ. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης και της Aπώλειας του Mικτού Kέρδους μιας επιχείρησης, η οποία μπορεί να προκληθεί από κάποιον ασφαλισμένο κίνδυνο.

Ο όρος Απώλεια Μικτού Κέρδους αντικατοπτρίζει το ποσό που αναλογεί στα σταθερά έξοδα πλέον του καθαρού κέρδους που θα χάσει η ασφαλισμένη επιχείρηση, από τη στιγμή της ζημιάς και έως ότου επανέλθει στην «προ ζημιάς» κατάσταση.

Όσον αφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υπάρχει μια μεγάλη παλέτα ασφαλιστικών λύσεων, μέσα από προτιμολογημένα ασφαλιστικά «πακέτα», τα οποία συνήθως έχουν αρκετά ευρύ και επαρκές φάσμα καλύψεων. Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, χρειάζεται διεξοδική ανάλυση αναγκών και τεχνογνωσία, ώστε να γίνει σωστή διερεύνηση της ασφαλιστικής αγοράς για να βρεθούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η STAR GROUP έχει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε είδους επιχείρηση.