Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Menu
Search
Logo
Telephone
User Login
Arrow


x
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Arrow
Ασφαλιστικά Προϊόντα για Επιχειρήσεις Arrow Επιχειρηματικοί Κλάδοι Arrow
ΙΔΙΩΤΕΣ Arrow
Ατομιμκή - Οικογενειακή Αστική Ευθύνη Αυτοκίνητο Έργα Τέχνης - Κοσμήματα Ιδιωτικά Αεροσκάφη - Ελικόπτερα Κατοικία Ποδήλατα Σκάφος Ταξιδιωτική Ασφάλιση Υγεία Drones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σχετικά με Εμάς

Προσφέρουμε ασφάλεια!
Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και τη Ρουμανία, η STAR GROUP είναι δίπλα σας για να προστατεύει όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς. Βασισμένοι πάνω στις βαθιές αξίες μιας οικογενειακής παράδοσης χρόνων, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία συνωνυμη της αξιοπιστίας και της τεχνογνωσίας, με στόχο να σας παρέχουμε ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Λίγα λόγια για εμάς
Όλα ξεκίνησαν, λοιπόν, όπως ξεκινούν όλες οι όμορφες ιστορίες από τα παλιά, με τον παππού Γιώργο Σακελλαρίου το μακρινό 1950. Η αφετηρία της ασφαλιστικής του σταδιοδρομίας ήταν η ασφάλιση επιχειρήσεων επεξεργασίας ξύλου και ξυλεμπορίας, οι οποίες άκμαζαν εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.

Το πάθος του για την ασφάλιση «δύσκολων» κινδύνων κληροδοτήθηκε στην επόμενη γενιά και πιο συγκεκριμένα στον γιό του, Κώστα Σακελλαρίου, όπου με τη σύζυγό του Ευαγγελία Σακελλαρίου, έκαναν το όραμα του πραγματικότητα και κατάφεραν να εδραιωθούν στην ασφαλιστική αγορά ως ένα γραφείο με εξειδίκευση στην πολύπλοκη ασφάλιση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών κινδύνων.

Και κάπως έτσι, ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η Λήδα Σακελλαρίου και ο Θάνος Τριανταφύλλου, έχοντας αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, με δραστηριότητα στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά, συνεχίζουν τη δυναμική ανάπτυξή της πάνω στις βαθιές αξίες μιας οικογενειακής παράδοσης.

Η συνταγή της επιτυχίας μας
1. Ακούμε
με προσοχή εσάς, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας

2. Αναλύουμε
τις πληροφορίες που μας παρέχετε και τις «μεταφράζουμε» στην ασφαλιστική γλώσσα

3. Διερευνούμε
την ασφαλιστική αγορά και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας

4. Απαντάμε
σε όλες σας τις ερωτήσεις, ώστε να βρούμε το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν ή υπηρεσία για τις δικές σας ανάγκες

5. Βοηθάμε
σε περίπτωση ζημιάς και σας καθοδηγούμε ώστε να γίνει σωστή χρήση της ασφάλισης

Αυτό που μας παρακινεί
…είναι κυρίως ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Και επειδή το αγαπάμε, το έχουμε μελετήσει πολύ και το εξασκούμε εδώ και τρεις γενιές με σταθερές αξίες και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί σας.

Θέλουμε οι άνθρωποί σας και οι κόποι σας να είναι εξασφαλισμένοι, ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να σας παρέχουμε την μέγιστη προστασία, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Έτσι, εσείς, οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις και οι υπάλληλοί σας θα νιώθετε και θα είστε ασφαλείς.

Κάθε μέρα φέρνει κάτι νέο και διαφορετικό και αυτή η έκπληξη είναι που ωθεί την δημιουργικότητά μας στην εύρεση πρωτοπόρων λύσεων, ώστε κάθε αίτημα που λαμβάνουμε να μετατρέπεται σε έναν ευχαριστημένο πελάτη.