Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Menu
Search
Logo
Telephone
User Login
Arrow
Main ImageMain Image
x
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Arrow
Ασφαλιστικά Προϊόντα για Επιχειρήσεις Arrow Επιχειρηματικοί Κλάδοι Arrow
ΙΔΙΩΤΕΣ Arrow
Ατομιμκή - Οικογενειακή Αστική Ευθύνη Αυτοκίνητο Έργα Τέχνης - Κοσμήματα Ιδιωτικά Αεροσκάφη - Ελικόπτερα Κατοικία Ποδήλατα Σκάφος Ταξιδιωτική Ασφάλιση Υγεία Drones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ζωικό Κεφάλαιο

Η εκτροφή ζώων συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική σταθερότητα και την προμήθεια τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Οι οικονομικές συνέπειες των ασθενειών που εκδηλώνονται μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για μεμονωμένους επιχειρηματίες του χώρου και ολόκληρες βιομηχανίες. Οι επαγγελματίες του χώρου γνωρίζουν λοιπόν πολύ καλά, ότι η ασφαλιστική προστασία είναι αναγκαία. Πολλές επιχειρήσεις στον τομέα αυτό έχουν μεγάλη ανάπτυξη, τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στη διεθνή, με εξαγωγές, όπως:
Η ασφάλιση επεκτείνεται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, όπως:
Λόγω της ιδιαιτερότητας του κινδύνου έχουν αναπτυχθεί επιπλέον κλάδοι ασφάλισης, οι οποίοι παρέχουν προστασία στην επιχείρηση μέσω ασφάλισης του ζωικού κεφαλαίου από κινδύνους που μπορεί να προκαλέσουν τον θάνατο ή την απώλεια αυτών (π.χ. ασθένεια, κλοπή, διαφυγή κλπ.).

Η STAR GROUP διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην εφαρμογή αυτών των πολύ εξειδικευμένων καλύψεων από κινδύνους που απειλούν τον κλάδο αυτό.