Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Πάνω από 70 χρόνια εξειδίκευσης
Menu
Search
Logo
Telephone
User Login
Arrow
Main ImageMain Image
x
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Arrow
Ασφαλιστικά Προϊόντα για Επιχειρήσεις Arrow Επιχειρηματικοί Κλάδοι Arrow
ΙΔΙΩΤΕΣ Arrow
Ατομιμκή - Οικογενειακή Αστική Ευθύνη Αυτοκίνητο Έργα Τέχνης - Κοσμήματα Ιδιωτικά Αεροσκάφη - Ελικόπτερα Κατοικία Ποδήλατα Σκάφος Ταξιδιωτική Ασφάλιση Υγεία Drones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Παροχή Υπηρεσιών Υγείας

Ο τομέας της υγείας παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια σημαντικές αλλαγές στην Ελλάδα, με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη στροφή των ανθρώπων στην Ιδιωτική Περίθαλψη, με στόχο την εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών. Ως αποτέλεσμα, το φάσμα των ιδιωτικών επιχειρήσεων υγείας συνεχώς αναπτύσσεται σε όλες τις βαθμίδες παροχής υπηρεσιών υγείας (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη) για να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και αντιμετώπισης. Κάποιες ενδεικτικές επιχειρήσεις είναι:
Στη STAR GROUP ασφαλίζουμε μεγάλες επιχειρήσεις στον κλάδο υγείας και διατηρούμε ευρεία συνεργασία με πληθώρα επιχειρήσεων και ιατρών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Με τη μεγάλη εμπειρία μας, αναλύουμε και διακρίνουμε τις ανάγκες σας και στηρίζουμε με τις συμβουλές μας τους επαγγελματίες του κλάδου. Σημαντικές ασφαλίσεις για τον κλάδο της υγείας είναι οι παρακάτω: